Sponsoring

Gezien onze schoolnaam De Toekan hebben we een bijzonder lijntje met Hotel Wolvega - Valk Exclusief. Zo heeft Hotel Wolvega een heerlijke lunch gesponsord tijdens de officiele opening en zullen we jaarlijks met een tweetal groepen rondgeleid worden door het hotel. Ook in de toekomst staat Hotel Wolvega open voor sponsoring!

Onze hoofdsponsor realisatie schoolplein is onze eigen Oudervereniging. De Oudervereniging heeft school een prachtig bedrag geschonken! Superbedankt!!!

Onderstaande bedrijven hebben een financiele bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het IKC Wolderwijs en ons speelplein. Wij willen deze bedrijven hartelijk danken!!

Aannemersbedrijf J. de Jong BV

Installallatiebedrijf Bakker B.V.

Witpeerd Optiek

Maatschap K.A. Nienhuis en J.A. Nienhuis - Koetje

Van Welsum Interim Management

BIJ HET KRUISPUNT

Loonbedrijf Geertsma

MG Houtwerk heeft voor onze kleutergroepen nieuwe keukentjes en tafeltjes en stoeltjes getimmerd. De kosten voor het beitsen van de meubeltjes zijn door MG Houtwerk gesponsord!