0516 - 514 367 Weemeweg 14, 8431 LV Oosterwolde info@obsdetoekan.nl

Voor Dag en Dou

Binnen onze school kunt u gebruik maken van Kinderopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar), BSO (voor - en naschoolse opvang) en TSO (overblijf tussen de middag) verzorgt door Voor dag en Dou.

‘Huiselijk, professioneel en flexibel’, dat zijn de trefwoorden waarmee Voor dag en Dou zich graag aan u voorstelt!

Van 6.30 uur tot 20.00 uur zijn wij elke dag geopend om het uw kinderen naar de zin te maken en ze de best mogelijke zorg te geven terwijl u aan het werk bent. Uw kinderopvang regelen bij Voor dag en Dou heeft veel voordelen! Halen en brengen kan op elk moment binnen de openingstijden, daarnaast heeft u géén planningsverplichting of vaste dagen. Flexibiliteit houden wij hoog in het vaandel. Betalen doet u achteraf, op basis van werkelijk afgenomen uren.

Op www.dagendou.nl kunt u alle informatie vinden die u verder zoekt. Wilt u een afspraak maken ter kennismaking? Bel dan met 0516-521408.